Nordisk musikterapikongress 8-12 augusti

Publicerat Blänkare

Den 8-12 augusti hålls en nordisk musikterapikongress på Rönneberga Conference Centre på Lidingö. Musikterapeuter från hela Norden och även övriga världen samlas för att dela med sig av det senaste från forskning  om musikterapi. Det blir föreläsningar och workshops som berör hela livscykeln från vaggan till graven, och verksamheter inom bl a psykiatri, särskola, intensivvård, kriminalvård, äldrevård samt arbete i psykoterapeutiskt och självutvecklande syfte.

Invigningen sker på Kungliga Musikhögskolan, där inledande keynote-talare är professor Patrik N Juslin, en av världens främsta experter inom musikpsykologi. Resten av kongressen äger rum på Rönneberga, vackert beläget i naturen ute på Lidingö, med internationellt erkända professorer som keynote-talare, Joke Bradt, Melinda Meyer och Tia DeNora.

Se hela programmet och anmäl dig på www.nmtc2018.se