Ny bok: Hemisfärernas musik i ny omarbetad upplaga!

Publicerat Från forskningsfronten, Scholars blog

hemisfarernas-musik-om-musikhantering-i-hjarnanFörsta upplagan av Jan Fagius bok ”Hemisfärernas musik. Om musikhanteringen i hjärnan” utkom redan 2001, när neurobiologisk forskning på den musicerande hjärnan i mångt och mycket fortfarande var på ett pionjärstadium. Sedan dess har fältet, som läsare av kulturellahjarnan.se vet, formligen exploderat av aktivitet. Det är därför mycket glädjande att Fagius bok nu släpps i en ny, helt uppdaterad upplaga där de senaste årens fascinerande framsteg på området ges stort utrymme. Ett blivande standardverk på svenska för alla som är intresserade av musik och hjärnan!

Länk: http://ejeby.se/produkt/hemisfarernas-musik/

Fredrik Ullén

One Response to “Ny bok: Hemisfärernas musik i ny omarbetad upplaga!”

Kommentarer stängda